Sörängs Radio & TV Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Sörängs Radio & TV Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sörängs Radio & TV Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sörängs Radio & TV Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sörängs Radio & TV Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-05-21. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Sörängs Radio & TV Aktiebolag ska trivas.

Sörängs Radio & TV Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva affärsrörelse inom radio och TV-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sörängs Radio & TV Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sörängs Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Sörängs Radio & TV Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-670580.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johnsson, Mats Göran.

De som är på något sätt har med Sörängs Radio & TV Aktiebolag är Johnsson, Gun-Britt Mariann som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Mats Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Andreas Gustaf Olof som är född 1983 och har titeln Suppleant, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sörängs Radio & TV Aktiebolag har 556117-2056 som sitt organisationsnummer.