Svegross VVS AB

Västra Götalands län

Information

Svegross VVS AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Svegross VVS AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svegross VVS AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svegross VVS AB har haft sedan 1994-01-01. Svegross VVS AB har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svegross VVS AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Hamnen 16, 471 32, Skärhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-674627.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svegross VVS AB Privat, ej börsnoterat.

Svegross VVS AB har idag 556129-2904 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellman, Hans Nils Gunnar -Hellman, Yvonne Ingalill är den som för stunden ansvarar för Svegross VVS AB

Bolaget ska bedriva handel med tekniska gummivaror, slangar, klämmor, VVS-artiklar och liknande industriförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Svegross VVS AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellman, Hans Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln VD, Hellman, Hans Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Yvonne Ingalill som är född 1953 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantAcrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .