Knut & Alice Simonsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Knut & Alice Simonsson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Knut & Alice Simonsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Knut & Alice Simonsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Knut & Alice Simonsson Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1969-11-03. Men sedan 1980-01-01 så har Knut & Alice Simonsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamng. 17, 471 32, Skärhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Knut & Alice Simonsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-670418.

Tjörn arbetar för att bolag som Knut & Alice Simonsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Knut & Alice Simonsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva kioskrörelse jämte handel med livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Knut & Alice Simonsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Simonsson, Birgit Elisabeth -Simonsson, Lars Eric -Simonsson, Peter Bengt Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Knut & Alice Simonsson Aktiebolag och det är följande personer, Simonsson, Peter Bengt Erik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Birgit Elisabeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Simonsson, Lars Eric som är född 1938 och har titeln Suppleant, Adlercreutz, Agneta Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Knut & Alice Simonsson Aktiebolag är 556130-1887.