Rederi Aktiebolaget Nordvik

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva rederirörelse, varvsrörelse, uthyrningsverksamhet av fritidsbåtar handel med båtar och båttillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rederi Aktiebolaget Nordvik vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Rederi Aktiebolaget Nordvik ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1970-05-19 så skapades Rederi Aktiebolaget Nordvik och företaget är har F-skattsedel Rederi Aktiebolaget Nordvik har haft det sedan 1996-01-01.

Rederi Aktiebolaget Nordvik är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556135-7673 är organisationsnummret för företaget som finns i Tjörn.

Just nu är Rederi Aktiebolaget Nordvik Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rederi Aktiebolaget Nordvik så går det att nå dem via telefon på 0304-671469 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berndtsson, Karl Elon -Berndtsson, Lars Erik -Berndtsson, Olof Johannes

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rederi Aktiebolaget Nordvik är Berndtsson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln VD, Berndtsson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Berndtsson, Olof Johannes som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berndtsson, Karl Elon som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .