Hyrrokkin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hyrrokkin Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Hyrrokkin Aktiebolag finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hyrrokkin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hyrrokkin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hyrrokkin Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hyrrokkin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-671711.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hyrrokkin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hyrrokkin Aktiebolag har idag 556141-8475 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Ann-Christin -Skanse, Peter Anders Göran är den som för stunden ansvarar för Hyrrokkin Aktiebolag

Bolaget skall producera utställningar och läromedel, handla med och utge böcker och informationsmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hyrrokkin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skanse, Peter Anders Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Skanse Nunn, Margareta Eva Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .