Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Röra 1601, 471 93, Kållekärr men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0304-678690.

Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag har idag 556150-6691 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Måneskiöld, Elisabeth Ann-Christin -Måneskiöld, Pär Ola Folke är den som för stunden ansvarar för Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, idka handel med byggnads- material, även förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

I Hansson & Söner i Kållekärr Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Måneskiöld, Pär Ola Folke som är född 1965 och har titeln VD, Måneskiöld, Pär Ola Folke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Måneskiöld, Elisabeth Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Adlercreutz, Agneta Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor, Karlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.