R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556152-9529.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0304-662013 alternativt besöka eller skicka post till R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Rävlanda 510, 471 93, Kållekärr.

R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I R.I. Karlssons Bil & Mekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Sven Karl-Johan som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bil och mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.