M.C Ventilation AB

Västra Götalands län

Information

M.C Ventilation AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där M.C Ventilation AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. M.C Ventilation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket M.C Ventilation AB har haft sedan 2007-05-10. M.C Ventilation AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till M.C Ventilation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trolldalsv. 11, 471 41, Rönnäng men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-677757.

Tjörn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är M.C Ventilation AB Privat, ej börsnoterat.

M.C Ventilation AB har idag 556191-3608 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M.C Ventilation AB

Bolaget skall äga och bedriva handel med, utbildning och montering av ventilationsutrustning, uthyrning av fordon, fastigheter, maskiner inom ventilationsbranschen och personal samt därmed förenlig verksamhet.

I M.C Ventilation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cleve, Kjell Martin Morgan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Cleve, Malin Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hegmo, Anders Dan Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .