Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1980-05-27. Men sedan 1980-01-01 så har Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hogadal 201, 471 93, Kållekärr. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-668200.

Tjörn arbetar för att verksamheter som Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hydrauliska tätningselement och dito komponenter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag och det är följande personer, Lagerman, Stig Tage som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Siv Yvonne Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gardshol, Kjetil som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hydraulteknik Tage Lagerman Aktiebolag är 556205-0996.