TO-Red Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556239-3164 är organisationsnummer för bolaget TO-Red Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TO-Red Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tjörn som är den kommunen som TO-Red Aktiebolag finns i.

TO-Red Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-01-31 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TO-Red Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

TO-Red Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tjörn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TO-Red Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TO-Red Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-771575 eller genom brev på följande adress:
Gärdesv. 3, 444 31, Stenungsund

Bolaget skall utföra tjänster inom redovisningsområdet, såsom bokföring, bokslut, deklarationer, kursverksamhet, uthyrning av personal samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TO-Red Aktiebolag och det är Olsson, John Thomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjarneberg, Anna Lena Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,