Skanse Shipping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Skanse Shipping Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Skanse Shipping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skanse Shipping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skanse Shipping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-09-17. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skanse Shipping Aktiebolag ska trivas.

I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med aktier och värdepapper, metaller och ädelstenar samt konst. Bolaget skall även sälja, köpa och förvalta fastigheter, tomter, bilar, fartyg och fartygsandelar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skanse Shipping Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Skanse Shipping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Skanse Shipping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Skanse Shipping Aktiebolag är Skanse, Peter Anders Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Skanse Shipping Aktiebolag har 556244-2615 som sitt organisationsnummer.