Transatlantic Fleet Services AB

Västra Götalands län

Information

Transatlantic Fleet Services AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Transatlantic Fleet Services AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Transatlantic Fleet Services AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Transatlantic Fleet Services AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Transatlantic Fleet Services AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-674700.

Tjörn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Transatlantic Fleet Services AB Privat, ej börsnoterat.

Transatlantic Fleet Services AB har idag 556275-8846 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Transatlantic Fleet Services AB

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterföretag, bedriva rederi- och transportverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt äga att aktier i bolag som bedriver sådan verksamhet ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Transatlantic Fleet Services AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln VD, Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Enander, Bengt Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsäng, Bo Sixten som är född 1946 och har titeln Revisor, Grimslätt, Anna Cecilia som är född 1973 och har titeln RevisorSvensk Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .