Robark & Co Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Robark & Co Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. Robark & Co Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Robark & Co Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556276-4562.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-4094982 alternativt besöka eller skicka post till Robark & Co Aktiebolag på följande adress Essingeringen 24 A, 112 64, Stockholm.

Robark & Co Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Robark & Co Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ekeroth Rolander, Anna Maria K som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva företagsekonomisk och privatekonomisk konsultation: handel med börsnoterade och andra andra värdepapper: hel- och delägd fastighetsrörelse: teknik och produktutveckling inom byggbranschen: förvärv av patent- och licensrättigheter: förmedling av agentur: import- och exporthandel inom byggbranschen: ävensom idka därmed förenlig verksamhet.