Röds Svets & Mek Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556287-2050 är organisationsnummer för bolaget Röds Svets & Mek Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Röds Svets & Mek Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tjörn som är den kommunen som Röds Svets & Mek Aktiebolag finns i.

Röds Svets & Mek Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-11-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Röds Svets & Mek Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Röds Svets & Mek Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tjörn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Röds Svets & Mek Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Röds Svets & Mek Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0304-661604 eller genom brev på följande adress:
Vallhamns Hamn, 471 99, Vallhamn

Bolaget skall utföra svetsnings- och reparationsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Röds Svets & Mek Aktiebolag och det är Granberg, Ralph Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Ulf Peter som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,