Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-22. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag ska trivas.

Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder, textilier, skor och väskor jämte därtill förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-670800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag är Andersson, Paola Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnbro, Kerstin Anna Helena som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Paola Andersson Modebutik i Skärhamn Aktiebolag har 556289-1191 som sitt organisationsnummer.