Aktiebolaget Elfsyssel

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Elfsyssel. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Elfsyssel i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1988-01-12 så har Aktiebolaget Elfsyssel varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Elfsyssel Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Elfsyssel så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamng. 17, 471 32, Skärhamn. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Elfsyssel så kan ni göra det på 0304-660930.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, äga, förvalta och driva handel med svenska och utländska aktier, värdepapper och likartad lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom byggnads- och fastighetsbranschen, ekonomisk konsultverksamhet, samt genom dotterbolag driva rörelse av vad slag det vara må.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundberg, Carlaxel Konstantin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherman Lundberg, Barbro Catharina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Elfsyssel har 556314-3337 som sitt organisationsnummer.