Lykthuset Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lykthuset Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tjörn. I Lykthuset Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Emanuelsson, Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Eva Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Stefan som är född 1956 och har titeln Revisor, RedoNova Ekonomi & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lykthuset Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lykthuset Aktiebolag på telefon 0304-671797.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, café- och barverksamhet, events, båtcharter, kulturarrangemang, galleri samt sjöbefälsutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lykthuset Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lykthuset Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lykthuset Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lykthuset Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lykthuset Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lykthuset Aktiebolag har 556318-0644 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.