Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-02-08 så har Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skansv. 4, 471 32, Skärhamn. Vi ni istället prata med Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-600568.

Bolaget skall bedriva utbildningsplanering, framtagning av utbildningsmaterial, konsultation inom utbildningsområdet, genomföra kurser, ävensom idka där med förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Petersson, Lars-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Petersson, Lars-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Svenska Utbildningsbolaget Real Aktiebolag har 556318-5395 som sitt organisationsnummer.