Sweden Enbrotec Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sweden Enbrotec Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Sweden Enbrotec Aktiebolag finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sweden Enbrotec Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sweden Enbrotec Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sweden Enbrotec Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sweden Enbrotec Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Knarreviksv. 112, 471 98, Fagerfjäll men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-30000.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sweden Enbrotec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sweden Enbrotec Aktiebolag har idag 556319-3506 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sweden Enbrotec Aktiebolag

Bolaget skall bedriva trading och försäljning av datorer och datatillbehör samt försäljning av smide och skärande verktyg, handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Sweden Enbrotec Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hermansson, Håkan Ingemar som är född 1939 och har titeln VD, Hermansson, Håkan Ingemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Jan Håkan Mathias som är född 1975 och har titeln Suppleant, Unér, Håkan Arne som är född 1963 och har titeln Revisor, Arvidsson, Björn Krister som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Arvidsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln RevisorBjörn Arvidsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .