K G Korggubbens Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns K G Korggubbens Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. K G Korggubbens Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

K G Korggubbens Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556327-0635.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0304-660906 alternativt besöka eller skicka post till K G Korggubbens Aktiebolag på följande adress Nicklassons v. 2, 471 94, Kållekärr.

K G Korggubbens Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I K G Korggubbens Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hiller, Mona Gunhild som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva butik och gross gällande bosättnings- artiklar, järnartiklar, glas, porslin, fritidsmöbler, kontors- artiklar samt åkeriverksamhet gällande byggmaterial och därmed förenlig verksamhet.