Mikael Larsson Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, köp och försäljning av fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mikael Larsson Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Mikael Larsson Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1988-11-03 så skapades Mikael Larsson Bygg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Mikael Larsson Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mikael Larsson Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556340-4788 är organisationsnummret för företaget som finns i Tjörn.

Just nu är Mikael Larsson Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Mikael Larsson Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0304-675425 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mikael Larsson Bygg Aktiebolag är Larsson, Bjarne Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Larsson, Bjarne Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, René Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .