Marknadskontakt Flodhammar AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Marknadskontakt Flodhammar AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Marknadskontakt Flodhammar AB är ett av dem. Statusen för Marknadskontakt Flodhammar AB är att Bolaget är aktivt.

Marknadskontakt Flodhammar AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Marknadskontakt Flodhammar AB ska trivas.

Marknadskontakt Flodhammar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva investeringsverksamhet, skötsel och förvaltning inom skogssektorn, handel samt investeringsrådgivning inom och utom Sverige.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marknadskontakt Flodhammar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Marknadskontakt Flodhammar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Marknadskontakt Flodhammar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-163350.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Flodhammar, Henrik Karl Rickard -Flodhammar, Karin Gunvor Elise.

De som är på något sätt har med Marknadskontakt Flodhammar AB är Flodhammar, Karin Gunvor Elise som är född 1930 och har titeln Extern firmatecknare, Flodhammar, Henrik Karl Rickard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Flodhammar, Anna Karin Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodhammar, Bo Göran Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Marknadskontakt Flodhammar AB har 556357-8342 som sitt organisationsnummer.