BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag är ett företag som finns i Tjörn. I BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Bengt Uno som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Siv Margaret Andersdotter som är född 1935 och har titeln Suppleant, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag på telefon 0304-660777.

Bolaget skall idka brunnsborrning, utföra el- och vvs installationer, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

BENGT JONSSONS BRUNNSBORRNING PÅ TJÖRN Aktiebolag har 556398-2551 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.