Mats Allestam Shipping Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Aktiebolag som heter Mats Allestam Shipping Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Mats Allestam Shipping Aktiebolag i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mats Allestam Shipping Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-27 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-12-10 så har Mats Allestam Shipping Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mats Allestam Shipping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Mats Allestam Shipping Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lönneskogen 6, 471 32, Skärhamn. Vi ni istället prata med Mats Allestam Shipping Aktiebolag så kan ni göra det på 0304-671169.

Bolaget skall bedriva sjöfart, skeppsmäkleri och konsultverksamhet i anslutning härtill, handel med petroleumprodukter och värdepapper samt kapitalförvaltning, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Allestam, Emelie Anna Mathilda som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Allestam, Mats som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Allestam, Mats Carl Henrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Allestam, Mats Carl Magnus som är född 1973 och har titeln Suppleant, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Allestam, Emelie Anna Mathilda -Allestam, Mats Firman tecknas i förening av -Allestam, Mats Carl Henrik -Allestam, Mats Carl Magnus .

Mats Allestam Shipping Aktiebolag har 556414-0860 som sitt organisationsnummer.