Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB

Västra Götalands län

Information

I Tjörn finns det ett Aktiebolag som heter Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB. Det finns flera bolag som liknar Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB i Västra Götalands län. Tjörn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1991-10-14 så har Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Beryllv. 8, 471 60, Myggenäs. Vi ni istället prata med Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB så kan ni göra det på 0304-661859.

Bolaget skall bedriva bilhandel, bilförsäljning, samt måleri och mattläggning äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sunesson, Dan Tore Stellan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunesson, Eivor Harriette som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bästkustens Måleri Stellan Sunesson AB har 556434-0411 som sitt organisationsnummer.