Märkestens Kvarn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Märkestens Kvarn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tjörn här finns det många olika Aktiebolag. Märkestens Kvarn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tjörn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Märkestens Kvarn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556438-6604.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0304-670511 alternativt besöka eller skicka post till Märkestens Kvarn Aktiebolag på följande adress Märkesten 32, 471 95, Skärhamn.

Märkestens Kvarn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Märkestens Kvarn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lennartsson, Carina Margareta Irén som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av foder- och spannmålsprodukter, försäljning av trädgårds- samt växtskyddsprodukter ävensom äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.