Börjessons Plåt & Svets AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende mekanisk verkstad och reparationsservice, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Börjessons Plåt & Svets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Börjessons Plåt & Svets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1993-08-13 så skapades Börjessons Plåt & Svets AB och företaget är har F-skattsedel Börjessons Plåt & Svets AB har haft det sedan 2000-03-14.

Börjessons Plåt & Svets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-14

556471-6693 är organisationsnummret för företaget som finns i Tjörn.

Just nu är Börjessons Plåt & Svets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Börjessons Plåt & Svets AB så går det att nå dem via telefon på 0304-677490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Börjessons Plåt & Svets AB är Börjesson, Christer Jan Rune som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Börjesson, Marlena Cecilia som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .