Anna Rudbäck Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Anna Rudbäck Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Anna Rudbäck Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Anna Rudbäck Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Anna Rudbäck Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-01-14. Men sedan 1994-01-01 så har Anna Rudbäck Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sundsby Gård 201, 471 72, Hjälteby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anna Rudbäck Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-678167.

Tjörn arbetar för att verksamheter som Anna Rudbäck Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anna Rudbäck Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva ambulerande och stationär veterinärmottagning, jordbruk och skogsbruk, teknisk och ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anna Rudbäck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anna Rudbäck Aktiebolag och det är följande personer, Rudbäck Danielsson, Anna Cecilia som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Gustav Torsten som är född 1926 och har titeln Suppleant, Sandström, Eva Marie Elisabeth som är född 1957 och har titeln Revisor, Eva Sandström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anna Rudbäck Aktiebolag är 556478-0905.