Jonils i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transport- och speditionsverksamhet, kylförvaring, uthyrning av lådor, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonils i Göteborg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Jonils i Göteborg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1994-09-28 så skapades Jonils i Göteborg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jonils i Göteborg Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Jonils i Göteborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556495-3569 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tjörn.

Just nu är Jonils i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Jonils i Göteborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0304-677890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Werner i förening med en av -Johansson, Leif Johan Konrad -Opsahl, Helena Marika

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonils i Göteborg Aktiebolag är Larsson, Werner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Leif Johan Konrad som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Opsahl, Helena Marika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åke Emanuel som är född 1940 och har titeln Revisor, M. Brodd Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .