Sandri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sandri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Sandri Aktiebolag finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sandri Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Sandri Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sandri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 12, 471 31, Skärhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-678007.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sandri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandri Aktiebolag har idag 556503-7297 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sandri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av impregneringsmedel för skinn och textil, samt bedriva grossisthandel med skoutensilier, strumpor och därmed förenlig verksamhet. Samt handel med skor och hälsokostprodukter. Ävensom smörjsystem till mekaniska industrin typ minimal smörjning.

I Sandri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandström, Sture Göran som är född 1946 och har titeln VD, Sandström, Sture Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Inger Barbro Anita som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .