Linfh AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva partihandel med VVS- och elartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linfh AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Linfh AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 1995-08-31 så skapades Linfh AB och företaget är har F-skattsedel Linfh AB har haft det sedan 1996-01-01.

Linfh AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556517-6277 är organisationsnummret för företaget som finns i Tjörn.

Just nu är Linfh AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Linfh AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellman, Hans Nils Gunnar -Hellman, Yvonne Ingalill

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linfh AB är Hellman, Hans Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln VD, Hellman, Hans Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Yvonne Ingalill som är född 1953 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.