Transatlantic Hornet AB

Västra Götalands län

Information

556519-4270 är organisationsnummer för bolaget Transatlantic Hornet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Transatlantic Hornet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tjörn som är den kommunen som Transatlantic Hornet AB finns i.

Transatlantic Hornet AB har varit registrerat sedan 1995-07-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Transatlantic Hornet AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Transatlantic Hornet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tjörn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Transatlantic Hornet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Transatlantic Hornet AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56460510 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bemanna och driva fartyg i kust- och havssjöfart ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Transatlantic Hornet AB och det är Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln VD, Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Enander, Bengt Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor