Häggvall Service AB

Västra Götalands län

Information

Häggvall Service AB är ett företag som finns i Tjörn. I Häggvall Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Petra Camilla Karoline som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Vivan Ulla-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Britta Ulrika Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Kollberg, Inger Margareta som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Häggvall Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Häggvall Service AB på telefon 0304-661630.

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Häggvall Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

Häggvall Service AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Häggvall Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Häggvall Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Häggvall Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Petra Camilla Karoline -Gustavsson, Vivan Ulla-Britt

Häggvall Service AB har 556555-7948 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.