Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är ett av dem. Statusen för Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är att Bolaget är aktivt.

Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-05. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB ska trivas.

Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6336998.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB är Karlbom, Lars Håkan Ingemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandersson, Kjell Roger Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlbom, Fredrik Olof som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sandersson, Niklas Sven Lennart som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Carlbom & Sandersson CASA Bygg AB har 556576-4858 som sitt organisationsnummer.