SOLAB AB

Västra Götalands län

Information

SOLAB AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där SOLAB AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SOLAB AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SOLAB AB har haft sedan 2000-09-25. SOLAB AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SOLAB AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ¤PORSDALEN ¤10 ¤, 471 71, Hakenäset¤hakenäset men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-665575.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är SOLAB AB Privat, ej börsnoterat.

SOLAB AB har idag 556585-9997 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SOLAB AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I SOLAB AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson-Storm, Lars Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Catarina Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .