Dan-Erik Eklunds Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Dan-Erik Eklunds Åkeri AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Dan-Erik Eklunds Åkeri AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dan-Erik Eklunds Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Dan-Erik Eklunds Åkeri AB har haft sedan 2000-09-12. Dan-Erik Eklunds Åkeri AB har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Dan-Erik Eklunds Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lerdal 3010, 471 93, Kållekärr men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0304-660498.

Tjörn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Dan-Erik Eklunds Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Dan-Erik Eklunds Åkeri AB har idag 556595-9961 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dan-Erik Eklunds Åkeri AB

Bolaget skall bedriva åkeri och entreprenadarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Dan-Erik Eklunds Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Arne Dan Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Stina Lillvor Sofia som är född 1967 och har titeln Suppleant, Forsberg, Claes Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjuvik Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .