Stefan Amlöv Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Stefan Amlöv Förvaltning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stefan Amlöv Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för Stefan Amlöv Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Stefan Amlöv Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stefan Amlöv Förvaltning AB ska trivas.

I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Amlöv Förvaltning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Stefan Amlöv Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Stefan Amlöv Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Amlöv, Stefan Rune.

De som är på något sätt har med Stefan Amlöv Förvaltning AB är Amlöv, Stefan Rune som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Amlöv, Eric Rune som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Amlöv, Malin Soon som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Amlöv, Oscar Rune som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Amlöv, Tomas Rune som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Högsta, Stig Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotAmlöv, Hilda Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Stefan Amlöv Förvaltning AB har 556600-4254 som sitt organisationsnummer.