Kustens arkitektkontor AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva arkitektarbete inom husbyggnad och fysisk planering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kustens arkitektkontor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Kustens arkitektkontor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 2001-02-02 så skapades Kustens arkitektkontor AB och bolaget är har F-skattsedel Kustens arkitektkontor AB har haft det sedan 2001-02-16.

Kustens arkitektkontor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556604-0407 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tjörn.

Just nu är Kustens arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kustens arkitektkontor AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kustens arkitektkontor AB är Holmstrand, Stig Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg Holmstrand, Gun Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .