ADATTO Handels AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och ADATTO Handels AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ADATTO Handels AB är ett av dem. Statusen för ADATTO Handels AB är att Bolaget är aktivt.

ADATTO Handels AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där bolaget finns i jobbar för att bolag som ADATTO Handels AB ska trivas.

ADATTO Handels AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-20. I Tjörn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import och handel med dagligvaror (vin och alkoholhaltiga drycker) samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ADATTO Handels AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är ADATTO Handels AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med ADATTO Handels AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5502991.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ADATTO Handels AB är Morell, Erik Carl-Johan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Morell, Anna Helena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

ADATTO Handels AB har 556637-2164 som sitt organisationsnummer.