Fender Media AB

Västra Götalands län

Information

Fender Media AB är ett av många bolag som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som Fender Media AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fender Media AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-02-13.

Fender Media AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-01-03. Men sedan 2003-02-13 så har Fender Media AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Hamnen, 471 32, Skärhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fender Media AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0304-671661.

Tjörn arbetar för att bolag som Fender Media AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fender Media AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utformning, produktion, lagring samt distribution av information inom reklambranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fender Media AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fender Media AB och det är följande personer, Ward, Jan Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Jan Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Malte Lars-Ola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fender Media AB är 556638-6669.