TransLumi Line AB

Västra Götalands län

Information

TransLumi Line AB är ett bolag som finns i Tjörn. I TransLumi Line AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln VD, Källström, Anders Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Enander, Bengt Jonas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Helgesson, Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TransLumi Line AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TransLumi Line AB på telefon .

Bolaget skall bederiva rederi- och transportverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt att äga aktier och andelar i bolag som bedriver sådan verksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är TransLumi Line AB av bolagstypen Aktiebolag.

TransLumi Line AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TransLumi Line AB innehar ej F-skattsedel och TransLumi Line AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TransLumi Line AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

TransLumi Line AB har 556642-5889 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västra Götalands län.