Stigfjordbåtar AB

Västra Götalands län

Information

556668-8858 är organisationsnummer för bolaget Stigfjordbåtar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stigfjordbåtar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tjörn som är den kommunen som Stigfjordbåtar AB finns i.

Stigfjordbåtar AB har varit registrerat sedan 2004-10-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stigfjordbåtar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Stigfjordbåtar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tjörn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stigfjordbåtar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustavsson, Lars Waldemar

Vill ni komma i kontakt med Stigfjordbåtar AB så kan ni göra det på telefon genom 0304-677340 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva utveckling, produktion, underhåll och uthyrningsverksamhet samt direkt eller indirekt idka handel med båtar för yrkes- och fritidsbruk jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stigfjordbåtar AB och det är Gustavsson, Lars Waldemar som är född 1947 och har titeln VD, Gustavsson, Lars Waldemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Malte Lars-Ola som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Claesson, Jan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor