Tjörns Musik & Scenteknik AB

Västra Götalands län

Information

Tjörns Musik & Scenteknik AB är en verksamhet som finns i Tjörn. I Tjörns Musik & Scenteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Inberg, Anders Thore Conny som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Patrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tjörns Musik & Scenteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tjörns Musik & Scenteknik AB på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning samt uthyrning av musikinstruming och ljud, ljus- och bildutrustning, försäljning och service av data och telekommunikation, förmedling av underhållning, äga och förvalta värdepapper, försäljning och service av larm och övervakningsutrusning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tjörns Musik & Scenteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tjörns Musik & Scenteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tjörn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tjörns Musik & Scenteknik AB innehar ej F-skattsedel och Tjörns Musik & Scenteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tjörns Musik & Scenteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tjörns Musik & Scenteknik AB har 556673-8331 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.