BLDR Tjörn AB

Västra Götalands län

Information

BLDR Tjörn AB är ett av många bolag som finns i Tjörn. Det är nämligen den kommunen som BLDR Tjörn AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BLDR Tjörn AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

BLDR Tjörn AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-04-07. Men sedan 2005-08-01 så har BLDR Tjörn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BLDR Tjörn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tjörn arbetar för att bolag som BLDR Tjörn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BLDR Tjörn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BLDR Tjörn AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BLDR Tjörn AB och det är följande personer, Jäger, Olof Fredrik som är född 1947 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BLDR Tjörn AB är 556679-0092.