Drömhus i Bohuslän AB

Västra Götalands län

Information

Drömhus i Bohuslän AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tjörn som är den kommunen där Drömhus i Bohuslän AB finns. I Tjörn så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Drömhus i Bohuslän AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Drömhus i Bohuslän AB har haft sedan 2006-09-07. Drömhus i Bohuslän AB har funnits sedan och 2006-09-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Drömhus i Bohuslän AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåsippev. 11, 471 33, Skärhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tjörn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Drömhus i Bohuslän AB Privat, ej börsnoterat.

Drömhus i Bohuslän AB har idag 556704-7716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Drömhus i Bohuslän AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att förvärva, bygg och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Drömhus i Bohuslän AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Lars Dan Sture som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hermansson, Jonny Peter som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Dan Björn som är född 1966 och har titeln Suppleant, Björnsson, Klas Ingvar som är född 1965 och har titeln Revisor, Benzon Höglund, Lena Monica som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.