Henry Allt i Allt Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Henry Allt i Allt Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är Henry Allt i Allt Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 2006-06-26 så skapades Henry Allt i Allt Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Henry Allt i Allt Fastighets AB har haft det sedan 2007-01-11.

Henry Allt i Allt Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556706-2970 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tjörn.

Just nu är Henry Allt i Allt Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Henry Allt i Allt Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 070-3762886 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Henry Allt i Allt Fastighets AB är Göransson, Miriam Ann-Charlotte som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Lars Markus Henry som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Pär Mårten Henry som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .