El & Marinteknik i Kållekärr AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva konsultation inom fastighetsteknik, el- och ventilationsarbeten, rådgivning och konsultation inom personalområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för El & Marinteknik i Kållekärr AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tjörn så är El & Marinteknik i Kållekärr AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tjörn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tjörn och i Västra Götalands län. Redan 2006-10-13 så skapades El & Marinteknik i Kållekärr AB och verksamheten är har F-skattsedel El & Marinteknik i Kållekärr AB har haft det sedan 2006-10-26.

El & Marinteknik i Kållekärr AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-26

556712-9159 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tjörn.

Just nu är El & Marinteknik i Kållekärr AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med El & Marinteknik i Kållekärr AB så går det att nå dem via telefon på 070-5668601 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom El & Marinteknik i Kållekärr AB är Josefsson, Per Ronald som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Erik Olof Lennart som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .