Norlander & Co AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Norlander & Co AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Norlander & Co AB är ett av dem. Statusen för Norlander & Co AB är att Bolaget är aktivt.

Norlander & Co AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-01. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Norlander & Co AB ska trivas.

Norlander & Co AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med kläder och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norlander & Co AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Norlander & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Norlander & Co AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Norlander & Co AB är Norlander, Mats Hugo som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norlander, Anna Sofia som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlander, Ulla-Britt Marita som är född 1952 och har titeln Suppleant, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Norlander & Co AB har 556716-7050 som sitt organisationsnummer.