Sara Hamnén Translate IT AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tjörn och Sara Hamnén Translate IT AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sara Hamnén Translate IT AB är ett av dem. Statusen för Sara Hamnén Translate IT AB är att Bolaget är aktivt.

Sara Hamnén Translate IT AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tjörn där företaget finns i jobbar för att företag som Sara Hamnén Translate IT AB ska trivas.

Sara Hamnén Translate IT AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27. I Tjörn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva översättningsverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sara Hamnén Translate IT AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-27.

Idag är Sara Hamnén Translate IT AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tjörn.

Vill man komma i kontakt med Sara Hamnén Translate IT AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-671491.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hamnén, Ulla Sara.

De som är på något sätt har med Sara Hamnén Translate IT AB är Hamnén, Ulla Sara som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamnén, Hans Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamnén, Arne Erland som är född 1938 och har titeln Suppleant, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sara Hamnén Translate IT AB har 556733-7661 som sitt organisationsnummer.