Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB

Västra Götalands län

Information

556733-7703 är organisationsnummer för bolaget Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tjörn som är den kommunen som Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB finns i.

Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-10.

Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tjörn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Rebecca Christina -Eriksson, Torbjörn

Vill ni komma i kontakt med Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB så kan ni göra det på telefon genom 070-1880300 eller genom brev på följande adress:
Röstavallen, 840 98, Tänndalen

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva pensionat, restaurang, rumsuthyrning, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tänndalen Högfjällshotell Röstavallen AB och det är Eriksson, Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rebecca Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor,